Svatko tko bilo što organizira složit će te se ,kako se uvijek za voditelja bira osobu koja će na dostojan način prezentirati projekt u koji je uložen trud, želja, volja i u konačnici ljubav kao što je slučaj ove godine s izborom “Najpoželjniji Hercegovac neženja” u organizaciji Udruge “Hercegovka godine” iz Mostara.
Uloga voditeljice ovogodišnje manifestacije pripala je, kako mnogi vole kazati najljupkijem glasu radio valova u Hercegovini, možete i pretpostaviti riječ je o Antoneli Vučić radijskoj voditeljici s radija Oscar C iz Mostara.
Profesionalno,a ujedno i s velikom dozom prirodnosti, ostavila je pečat u ulozi voditeljice.
Antonela je nesumnjivo “rođena” da dočara trenutak baš onako kako je netko zamislio,improvizira kad je to potrebno i u konačnici program učini posebnijim. Novinar našeg portala je razgovoarao s Antonelom, koja mu je otkrila doživljaje iz Čapljine za vrijeme proglašenja najpoželjnijeg neženje.

Vodili ste sinoć program na manifestaciji “Najpoželjniji hercegovac neženja” kako ste doživjeli ovaj projekt?

“Pa moram priznati kako je biranje najpoželjnijeg neženje hercegovca jako zanimljiv projekt i čestitke organizatoru na ideji. Često se puta ponavljamo no ljudima je uvijek potrebna pozitiva, ali ipak mislim puno jačeg intenziteta u zadnjih godinu dana otkada se borimo s korona virusom. Svima nam je dosta negativnih vijesti, stoga je ova manifestacija sigurno bila jedno pravo osvježenje. Bitno je da se ljudi zabavljaju, da ih okupiraju stvari i događaji koji će barem na neki način pomoći da zaborave surovu stvarnost. Kako sam shvatila veliki broj žitelja iz cijele Hercegovine je glasao za kandidate, angažirao se za svoga favorita, a iz tog konteksta se može „pročitati“ kako se vole ovakve manifestacije”.

5 momaka je bilo u konkurenciji, ali je prestižnu titulu ponio ljubušak Nikola Leko. Što Vi kažete na pobjednika?

“Kako nisam imala puno doticaja s ljubušacima, malo sam se iznenadila kako imaju šarmantnih momaka, barem ako ćemo „suditi“po Nikoli, pobjedniku sinoćnje manifestacije. Ne poznajem ga osobno, ali iz onoga što sam mogla sinoć vidjeti to je jedan pravi kršni ljubušak (smijeh). Šalu na stranu mislim da je Nikola zaslužio ovu titulu najpoželjnijeg hercegovca neženje, jer je jedan jako lijep, kulturan i društven dečko. Svi su kandidati zaista jako pozitivni momci , te će djevojke koje ih budu izabrale za svoje buduće momke ili sutra muževe biti jako sretne i zadovoljne s njima. Nikoli su presudili glasovi i sigurna sam kako je itekako zaslužio ovu „titulu“.

Danas je jako teško naći normalnu djevojku ili dečka za suprugu/muža . Po Vašem mišljenju što bi momci i djevojke trebali gledati kod budućih supružnika?

“Da, to ste u pravu! Ja volim ponoviti i često puta kroz svoje radijske emisije sugeriram kako se nažalost danas gleda samo materijalno stanje momaka i kako tim momcima nije lako. Danas naći normalnu djevojku koja će sutra biti majka, supruga i netko s kim možeš dijeliti život je jako teško. Novac nikad nikoga nije usrećio, on jest neophodan za život, ali sreća su ipak neće druge stvari koje se ne mogu kupiti novcem. E upravo na te osobine bi trebale paziti sve djevojke koje traže budućeg muža, a ne gledati kakav on automobil vozi ili koliko novaca ima na računu. To im neće dati ni mir, a ni sreću kroz život”.

Izvor:hercegovina.in

error: Content is protected !!