Današnji El Clasico usmjerit će nastavak sezone u Primeri. Barcelona ili Real pobjedom će ostati u utrci za naslov prvaka i puhati za vratom Atleticu iz Madrida. 

Prema pisanju španjolskih listova, Zinedine Zidane i Ronald Koeman odustat će od tradicionalnih formacija. Real Madrid nalazi se u jakom ritmu utakmica, a El Clasico dočekuje između dva četvrtfinalna dvoboja Lige prvaka protiv Liverpoola.

Marca piše kako bi trener Reala Zinedine Zidane mogao zaigrati u formaciji 3-5-2, zbog problema u obrani.  Zidane ne može računati na ozlijeđene Sergija Ramosa i Danija Carvajala i Raphaela Varanea koji je pozitivan na koronavirus. Zidane bi u obrani mogao zaigrati s trojkom Militao, Nacho i Mendy.

U veznom redu odmor bi trebao dobiti Luka Modrić ili Toni Kroos, a upada Valverde. Na desnom krilu priliku će dobiti Lucas, dok bi na drugom lijevom mogao zaigrati Marcelo. U napadu je siguran prvi topnik Karim Benzema, a uz njega bi trebao zaigrati Brazilac Vinicius Junior.

Trener Barcelone Ronald Koeman ima upitnika oko sastava jer glavni stoper Gerard Pique, još uvijek nije potpuno spreman. Ako neće nastupiti Pique, Koeman planira igrati s Minguezom, Araujom i Lengletom. Na bekovima su Dest i Alba, a u sredini terena Busquets, De Jong i Pedri, Pjanić je opet izvan udarne ekipe.

U napadu će istrčati Dembele i Messi.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!