Trener Liverpoola Jürgen Klopp nije bio zadovoljan što se prva utakmica četvrtfinala Lige prvaka protiv Reala igrala na stadionu Alfredo Di Stefano umjesto na Santiago Bernabeuu.

– U posljednje vrijeme igramo pred praznim tribinama, ali Anfield je barem stadion. Ovo je igralište za trening. Kao da dođemo igrati protiv Manchester Uniteda i igramo na njihovom pomoćnom terenu. Čudno je, rekao je Klopp uoči utakmice s Realom.

Real Madrid nije dugo čekao na odgovor pa je trener Zinedine Zidane nakon utakmice protiv Liverpoola rekao kako su u Realu ponosni što igraju na Alfredo Di Stefanu.

Nakon kritičkog komentara Jürgena Kloppa o “igralištu”, kompanija koja je napravila model stadiona Di Stefano Eleven Force, odlučila je Kloppu poslati 3D model stadiona.

– Znamo da je Jürgen čovjek sa sjajnim smislom za humor i da će ga ovo dobro nasmijati. Također, šaljemo mu model stadiona Wanda Metropolitano kao suvenir na finale Lige prvaka koje je osvojio 2019. Dobit će i kopiju Son Moixa, ako jednog dana bude trener Mallorce, rekao je direktor Eleven Forcea Jose Guerrero.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!