Mali dječak rođen je s oko 6,6 kilograma, a bio je dugačak gotovo 60 centimetra. Inače prosječna težina novorođenčeta je 3-4 kilograma, a prosječna dužina je oko 50 centimetara

Mama pod imenom Shans1588 je na TikToku objavila video o svom sinu, kao reakciju na poziv druge žene da podijele priče o svojim velikim bebama. U njemu otkriva da je svoju drugu bebu rodila carskim rezom u 38. tjednu trudnoće, ali nevjerojatne težine i visine.

Shans je stavila sliku svog sina nedugo nakon rođenja i u videu objasnila: ‘Dva liječnika su pomogla da rodim sina carskim rezom. Imao je nevjerojatnih 6,6 kilograma. Ja sam rodila dijete’.

Video možete pogledati OVDJE.

Njezina beba je bila dugačka gotovo 60 centimetra. Inače prosječna težina novorođenčeta je 3-4 kilograma, a prosječna dužina je oko 50 centimetara.

Rodila sam mališana koji je tada proveo 11 dana na odjelu za njegu prijevremeno rođene bebe, gdje je, naravno, bio najveća beba. Na tom odjelu nisu za njega imali ni pelene ni odjeću, pa su morali ići na pedijatriju po veće pelene. Kad je došao kući, nosio je odjeću za bebe od šest do devet mjeseci – ispričala je.

U drugom VIDEU, Shan je rekla kako je njezin sin sada veliki dečko koji ima pet godina, zdrav je i sretan dječak.

Naš dječačić je zdrav, tvrdoglav i snažan petogodišnjak koji voli bejzbol, nogomet i Monster Trucks – rekla je, piše The Sun.

Izvor:24sata.hr

error: Content is protected !!