Zvijezda reality serijala i društvenih mreža neugodno se iznenadila kada je njezina neretuširana fotografije ‘puštena‘ na internet, a nakon što se ustanovilo da je spornu sliku snimila njezina baka, Kardashianka je objasnila zašto inače retušira svoje snimke i zašto će to nastaviti raditi – piše Gloria.

Jedna od članica najpoznatije reality dinastije, Khloé Kardashian, od uskršnjih praznika muku muči s internetom na koji je procurila njezina neretuširana fotografija. Budući da ta slika ozbiljno odudara od onih koje Khloé redovito plasira na društvenim mrežama, starleta se našla (opet) na udaru kritika.

Nakon nekoliko dana nagađanja tko je ‘kriv‘ za takav influencerski propust Kardashianka se i sama oglasila o toj temi. 

Iskreno je progovorila pred svojim pratiteljima o tome koliko se muči da prihvati svoje tijelo. Ova 36-godišnja reality zvijezda objavila je nekoliko fotografija i videa, u kojima je pokazala utreniran trbuh i otvoreno progovorila o nepodnošljivom pritisku javnosti s kojim je suočena. 

“Hej ljudi, ovo sam ja i ovo je moje neretuširano i nefiltrirano tijelo. Fotografija koja je objavljena ovog tjedna bila je prekrasna. Ali kao netko tko se cijeli život bori sa slikom vlastitog tijela, pogotovo kad vas netko fotografira s lošim svjetlom ili ne snima vaše tijelo onakvim kakvo jest, trebali biste imati pravo tražiti da se to ne objavljuje, bez obzira na to tko ste”, napisala je Khloé.

NEPODNOŠLJIV PRITISAK I RUŽNI KOMENTARI

“U stvari, pritisak te neprestano ismijavanje i prosuđivanje mog života su previše za podnijeti”, napisala je Kardashianka te zatim podijelila neke od komentara koji su stigli na “njenu adresu”. “Khloe je debela sestra, Khloe je ružna sestra, njezin otac nije njezin otac jer izgleda drugačije, mogla je smršavjeti jedino operacijom”, samo su neki od primjera komentara koje redovito dobiva.

To je istaknula kao razlog zašto želi imati potpunu kontrolu nad time kakve slike njenog tijela izlaze u javnost.

“Nikad se ne navikneš na to da te osuđuju i govore da si neatraktivan, s vremenom samo počneš u to vjerovati. Tako sam postala netko tko osjeća da nisam dovoljno lijepa samim time što jesam. Za kraj je filtere na obrađivanju fotografija usporedila sa šminkom ili uređivanjem noktiju. “Predstaviti se svijetu na način na koji želim da me vide i to je točno što ću i dalje raditi bez ikakvih isprika. Moje tijelo, moja slika i način na koji odlučim izgledati su moj izbor. Na nikome nije da odlučuje ili prosuđuje što je prihvatljivo”, zaključila je Khloé.

Khloé Kardashian dočekalo je neugodno iznenađenje tijekom uskršnjih praznika, kada se njena neretuširana fotografija počela širiti društvenim mrežama. Na fotografiji Khloé pozira bosa uz bazen, a na sebi ima samo minijaturan bikini leopard uzorka, bez frizure i šminke. 

Iako je isprva za ovu “nezgodu” u medijima prozvana asistentica, ispostavilo se da je vlasnica slike majka od Kris Jenner, baka Mary Jo Shannon. Bakini odvjetnici tvrde: “Kopije fotografija koje je slikala naša klijentica, nezakonito su objavljene na mreži”. Kardashiani su priznali da su sliku zabunom objavili, ali da sada žele stati na kraj svakom ilegalnom dijeljenju tog sadržaja.

PIŠE GLORIA/hr

error: Content is protected !!