Izvori bliski paru potvrdili su za Story.hr da su se glumica, producentica i aktivistica za ženska prava 39- godišnja Jelena Veljača zaručila za dečka 48-godišnjeg Vitu Turšića, bivšeg savjetnika predsjednika Ive Josipovića i Kolinde Grabar Kitarović.

Svoju vezu su prvi put potvrdili u rujnu prošle godine otkako ih se više puta moglo vidjeti u javnosti. Veljača, koja je aktivna na društvenim mrežama, često je u posljednje vrijeme objavljivala njihove zajedničke fotografije i dalo se naslutiti da je veza postala ozbiljna.

Pretpostavke su potvrđene kada su učinili veliki korak u vezi i započeli zajednički život. Kako je njen stan u kojem je živjela s kćerkicom oštećen u potresu, unajmili su stan od 165 kvadrata u Martićevoj ulici u centru grada Zagreba. Jelena Veljača je u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju rekla kako je spremna udati se i treći put jer vjeruje u ljubav i odnose koji traju.

“Vito i ja smo povezani od upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju. Dakle, uopće nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno smo povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav. Briljantno je pametan, utješno iskren, nježan i beskrajno duhovit. Ne mogu reći manje od toga,” izjavila je tada.

I ona i Vito iza sebe imaju brakove iz kojih imaju djecu. Ona se prvi put udala 2009. za kolegu glumca Janka Popovića Volarića i bila je s njima do 2012. godine. Nakon toga, opet tri godine do 2018., bila je u braku s još jednim glumcem Draženom Čučekom s kojim ima petogodišnju kćer Lenu zbog čega su ostali u prijateljskim odnosima. 

Story piše kako se Vito navodno u lipnju prošle godine razveo od supruge Jelene Mesić Turšić, pomoćnice direktorice Sektora za turizam HGK, s kojom ima dvoje djece.

Izvor: Slobodna Dalmacija

error: Content is protected !!