Kapetan mlade hrvatske nogometne reprezentacije Nikola Moro i bivši hrvatski reprezentativni stoper Vedran Ćorluka bili su asistenti u pobjedama svojih momčadi, Dinama, odnosno Lokomotiva iz Moskve, u susretima 26. kola ruskog prvenstva.

Moro, koji je na gostovanju kod Rotora u Volgogradu igrao za Dinamo od 65. minute, bio je asistent za posljednji pogodak u 3-0 (0-0) pobjedi svoje momčadi, dodavši N’Jieu u prvoj minuti sudačke nadoknade. Na domaćim vratima čitavu utakmicu je bio Josip Čondrić.

Ćorluka je bio asistent za drugi pogodak Lokomotiva u 4-1 (2-1) domaćoj pobjedi Lokomotiva protiv Rostova. On je u šestoj minuti okomitom loptom pronašao Žemaletdinova koji je preciznim udarcem sa 20 metara povisio na 2-0 u ranoj fazi utakmice.

Dejan Lovren nije konkurirao za nastup u sastavu vodećeg Zenita koji je spasio bod na gostovanju kod Krasnodara odigravši 2-2 iako je 15 minuta prije kraja gubio sa 0-2.

Vodeći Zenit četiri kola prije kraja ima 55 bodova, šest više od drugog Lokomotiva. Dinamo je peti sa 46 bodova. Rostov je deveti sa 37, Krasnodar 11. sa 35, a Rotor 14. sa 18 bodova.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!