Pjevačica i glumica Jennifer Lopez i bivša bejzbolska zvijezda iz New York Yankeesa, Alex Rodriguez otkazali su zaruke jer “bolje funkcioniraju kao prijatelji”, najavivši prekid u četvrtak, samo nekoliko mjeseci nakon što su zanijekali da je četverogodišnja veza na skliskom terenu.

“Shvatili smo da bolje funkcioniramo kao prijatelji te se veselimo da to i ostanemo”, rekli su Lopez (51), poznata kao J.Lo i Rodriguez (45), nadimka A-Rod u zajedničkom priopćenju.

“Nastavit ćemo raditi zajedno i podržavati jedno drugo i naše zajedničke poslove i projekte”, dodali su.

Jedan od najpoznatijih slavnih parova u SAD-u,u medijima nazivan J-Rod, obećao je da će šutjeti o svome prekidu iz poštovanja prema svojoj djeci iz prethodnih veza.

“Želimo jedno drugome, kao i djeci onog drugoga, sve najbolje. Iz poštovanja prema njima, jedini komentar kojeg imamo je zahvala svima koji su poslali ljubazne riječi potpore”, rekli su Lopez i Rodriguez.

U ožujku su zanijekali napise da se razilaze, kazavši da “rade na nekim stvarima”.

U to vrijeme, portal posvećen slavnim osobama TMZ i nekoliko drugih portala koji prenose zabavne vijesti citiralo je neidentificirane izvore bliske paru o tome da su otkazali zaruke.

Rodriguez i pjevačica hita “Love Don’t Cost a Thing”, koja je u siječnju pjevala na inauguraciji američkog predsjednika Joea Bidena, počeli su hodati početkom 2017., a zaruke su objavili u ožujku 2019. 

Krajem prošle godine, Lopez je rekla da su dvaput odgodili vjenčanje zbog pandemije.

Ona je svoju karijeru počela kao plesačica i pjevačica te je producirala film “Prevarantice s Wall Streeta” iz 2019. godine u kojem je i glumila. Pojavljivala se i u drugim filmovima i na televiziji.

Rodruguez se umirovio 2016. nakon 22-godišnje karijere.

PIŠE HINA/PSD

error: Content is protected !!