Bivši američki nogometaš Colton Underwood koji se proslavio kao reality zvijezda u 14. sezoni američke verzije showa Gospodin Savršeni otkrio je da je homoseksualac. Već dok je nastupao u showu njegova seksualnost dovođena je u pitanje jer je Colton tada otvoreno rekao da je do tog trenutka još uvijek bio djevac. Sada je u intervjuu za Good Morning America razotkrio svoju dugo čuvanu tajnu i objasnio koliko mu je teško bilo nositi se s njom.

“Ova godina je bila luda za mnoge ljude i vjerojatno je većinu natjerala da se pogledaju u ogledalo i shvate tko su i od čega bježe toliko dugo. Ja sam dugo bježao od samog sebe, dugo se mrzio. Gay sam i pomirio sam se s tim konačno početkom ove godine. Još se privikavam na to,” rekao je Colton.

Dijelom je razlog zašto nije mogao sebi pa ni drugima pokazati pravoga sebe, kao i često, dolazio zbog toga što je njegova obitelj konzervativna.

“Prije sam odbijao to priznati i mislio sam da bih radije umro nego dopustio da to izađe na vidjelo. Došao sam iz obitelji koja se bavila sportom i o tome se nije smjelo pričati. U mladosti sam se borio sa svojom seksualnošću, ali nisam razgovarao o tome s roditeljima i sve sam držao u sebi. Bio sam kapetan nogometne ekipe i od mene se očekivalo da imam puno djevojaka i da se opijam, ali ja ništa od toga nisam radio. Nisam se želio seksati s curama pa su ljudi počeli pričati, a ja sam se počeo pitati jesu li možda u pravu,” iskreno je ispričao.

Zahvaljujući tome što je konačno priznao tko je i što je sada je napokon sretan i ispunjen.

“Sada konačno mogu živjeti punim plućima. Sretniji sam i zdraviji nego što sam ikada bio”, zaključio je.

PIŠE PSD

error: Content is protected !!