Momčad Čapljine bila je prisiljena odigrati utakmicu 22. kola Federalne lige u Goraždu, ali ta utakmica mogla bi ostaviti dalekosežnije posljedice.

Naime, iako su Čapljinci tražili odgodu zbog velikog igrača sa simptomima Covid-19, a iako je i Goražde pristalo da se nađe neki drugi termin, Nogometni savez Federacije BiH naložio je Čapljini da mora igrati tu utakmicu. 

Stoga su Čapljinci otputovali u Goražde i izgubili s 0:3, no problem je što je i s tom ekipom otišao jedan igrač koji je u putu dobio temperaturu. Neimenovani igrač je odvojen od ekipe, ali je putovao s igračima, što je za Bljesak.info potvrdio predsjednik HNK Čapljina Slađan Milinković

“Naš jedan igrač imao je temperaturu 38,8 i temperatura mu je mjerena u nekoliko intervala. On je odvojen od ekipe, ali je putovao pet sati s njima u autobusu. Na to smo i upozoravali da bi se moglo dogoditi”, rekao je Milinković za Bljesak.info, dodavši kako je i jedan član delegacije požalio na simptome.

“Imali smo sedam igrača sa simptomima, trojicu s pozitivnim nalazima i još četvoricu na koje se sumnjalo. Zbog toga i jesmo tražili odgodu i iz Goražda su pristali da se nađe drugi termin, jer i oni su svjesni rizika. I kada smo poslali naše priopćenje u 22.20 u petak stiglo je od natjecateljske komisije dopis u 22.29 da se igra”, dodaje za Bljesak.info Milinković, kazavši kako je odluka Saveza apsurdna.

Izvor:bljesak.info

error: Content is protected !!