Zaručnica Cristiana Ronalda (36) dobila je ugovor s Netflixom za koji će snimati reality, piše Jutarnji list.

Poznati streaming servis najavio je nove španjolske serije, a među njima i docu-reality show čija je glavna zvijezda Georgina Rodriguez (27).

Uz fotografiju na kojoj se smije, ali i kratki video na kojoj joj je Netflix poželio dobrodošlicu u ‘njihovu obitelj’, Georgina je napisala: “Vrlo sam uzbuđena i sretna zbog ovog novog projekta. Hvala vam obitelji!”

Njezinim uspjehom na svom se Instagram Storyju pohvalio i Ronaldo, koji očito nema ništa protiv da njegovu obitelj kamere prate danonoćno.

Veliki je ovo uspjeh za atraktivnu Argentinku, koja je zahvaljujući svom izgledu, ali ponajviše svojoj vezi sa jednim od najboljih i najpopularnijih nogometaša današnjice, dobila brojne unosne ugovore s najpoznatijim modnim kućama i brendovima.

Par je u vezi četiri godine, a upoznali su se kada je on ušao u Gucci trgovinu u Madridu gdje je Georgina radila. Nogometaš kaže da je to bila ljubav na prvi pogled, a kad ju je pozvao na spoj, ljepotici su zaklecala koljena.

Par zajedno brine o četvero djece. Ronaldov najstariji sin je Cristiano Jr., ima i blizance Evu i Matea, a Alana Martina jedino je njegovo zajedničko dijete s Georginom.

Georgina je u intervjuu za The Sun okrila tajnu svog odnosa s poznatim nogometašem.

Osim emocionalne povezanosti, ona smatra da je važno zadržati početnu strast u vezi stoga je izazovno odjevena i u krevetu.

“Ono što osjećam prema Cristianu jače je od bilo čega i bilo kakvog pritiska. Zajedno smo jači i u našoj vezi postoji obostrano divljenje, a zavođenje mi je jako bitno. Uvijek spavam u seksi donjem rublju”, rekla je.

PIŠE JL

error: Content is protected !!