Zavod za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke od četvrtka, 22. travnja, nudi usluge antigenskog i serološkog testiranja na Covid-19.

Uzorci se uzimaju od ponedjeljka do subote između 8:00 i 13:00 sati, u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo ŽZH u Grudama (iza Doma zravlja), a iza 14:00 sati će biti dostupni rezultati testova. Također, uz sami rezultat testa osobe će dobiti nalaz i mišljenje liječnika te s time mogu prijeći granicu, izjavila je za portal Jabuka.tv ravnateljica ZJZ ŽZH dr. Andrea Jurić.

Cijena antigenskog testiranja za osiguranike u ŽZH je 42 KM dok će serološki test platiti 45 KM. Za ostale osobe koje nisu zdravstveno osiguranje u Županiji Zapadnohercegovačkoj cijena za oba testa iznosi 50 KM.

Važno je naglasiti da ovaj uređaj omogućava da znate u kojoj ste fazi bolesti ukoliko ste pozitivni na koronavirus, zaključila je dr. Jurić.

Za ove usluge nije se potrebno naručiti, a više informacija možete dobiti putem kontakata objavljenih na web stranici Zavoda za javno zdravstvo ŽZH.

http://www.zjz-zzh.ba/hr/

Izvor:jabuka.tv

error: Content is protected !!