Hrvatskom reprezentativcu Šimi Vrsaljku ugovor s Atletico Madridom istječe za godinu dana, pa ga je madridski klub spreman prodati ovog ljeta.

Vodeća momčad španjolskog prvenstva već radi na planovima za sljedeću sezonu, a među igračima koji nisu u prvom planu trenera Diega Simeonea i koje je spremna prodati na ljeto nalazi se i 29-godišnji Zadranin, izvještava radijska postaja Cadena SER.

Među igračima koji bi mogli otići su dvojica bitnih igrača, branič Jose Maria Gimenez i vezni Saul Ñiguez, ali i skupina igrača koji ne dobivaju previše minuta na terenu, a to su Šime Vrsaljko, Lucas TorreiraVictor Machin i Moussa Dembele.

Vrsaljko se vratio na teren nakon operacije koljena, no ove sezone skupio je samo 10 nastupa. Prije tjedan dana na treningu je dobio udarac u desnu nogu i napustio je travnjak, a nakon toga je bio na klupi u sljedeće dvije utakmice, trener Simeone na desnom beku preferira engleskog reprezentativca Kierana Trippiera.

Nije to dobra vijest za izbornika Zlatka Dalića uoči Europskog prvenstva, jer Vrsaljko je prvi izbor Vatrenih na desnom boku.

Izvor: hrt.hr

error: Content is protected !!