Pobjeda Dinama nad Hajdukom i remi Osijeka na Rujevici znače da je branitelj naslova prvaka s četiri boda više i utakmicom manje od Osječana na milimetar od obrane titule.

– Ide nam u prilog ishod utakmice Rijeke i Osijeka, ali nije fokus na Osijeku nego na nama. I nakon susreta protiv Osijeka smo rekli da je sve u našim rukama i da mi moramo odraditi svoj dio posla, rekao je trener Dinama Damir Krznar nakon pobjede nad Splićanima.

O utakmici s Hajdukom je prokomentirao:

– U prvom poluvremenu bila je to dinamična i otvorena igra. Hajduk je došao nadmetati se, a nama to odgovara. Dominirali smo, stvorili dosta šansi i bili smo opasni. Šteta što neke poluprilike nismo završili šutom, ali otvorili smo Hajduk i dokrajčili ga. U drugom poluvremenu je to bilo kontroliranije i s manjom potrošnjom energije, ali nismo željeli ponuditi toliko koliko je Hajduk uzeo.

Trener Hajduka Paolo Tramezzani rekao je:

– Mislim da je moja momčad pokušala igrati od prve minute. Da, primili smo dva pogotka, ali mislim da su dečki napravili dobar korak, pozitivno gledam na stvari. Naravno da nisam zadovoljan rezultatom, ali neke druge stvari su me zadovoljile.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!