IZMEĐU farmera Zorana Stričevića i njegove kandidatkinje Suzi zaiskrilo je već na prvom spoju. Na prvom su se tulumu ljubili, a Zoran je kasnije priznao da se s njom našao čak dva puta između snimanja. 

Iako se epizode, snimljene prošle godine, tek sad emitiraju na RTL-u i službeno se još ne zna kakav je rezultat, po društvenim mrežama se komentira da su Suzi i Zoran u međuvremenu stupili u brak. 

U prilog tim tvrdnjama ide i činjenica da je Suzi na Facebooku dodala Zoranovo prezime. 

Također, farmer Jurica, čije su scene izbačene iz emitiranja, na Instagramu je objavio zanimljivu fotku za koju neki naslućuju da je snimljena upravo na Zoranovom i Suzinom vjenčanju. Fotku je objavio u prosincu prošle godine. 

Za potvrdu smo se obratili RTL-u koji nije potvrdio, ali ni opovrgnuo ovu tvrdnju. 

“Omiljena RTL-ova emisija Ljubav je na selu dosad je već iznjedrila 15 brakova i 18-ero djece farmera, a posebno smo sretni i ponosni što je i 13. sezona, koja je snimana 2020. godine, a trenutno se emitira, bila itekako plodna što se tiče veza i brakova. Sve nove uzbudljive avanture na imanjima farmera, romantične spojeve i ljubavne iskrice koje su se dogodile do kraja sezone gledatelji će, kao i dosad, imati prilike vidjeti od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u. S više od pola milijuna vjernih gledatelja svake večeri, 13. sezona Ljubav je na selu potvrđuje svoj status jedne od najgledanijih zabavnih emisija na komercijalnim televizijama”, odgovorili su nam. 

izvor:index.hr

error: Content is protected !!