Međunarodni prijenos novca znatno je olakšan za građane BiH zahvaljujući PostCashmobilnoj aplikaciji. Novac poslan PostCash aplikacijom iz država Europskog gospodarskog pojasa dostupan je u roku od 30 minuta i može se podići u najbližem poštanskom uredu u Bosni i Hercegovini.

Samo 30 minuta za transfer novca iz inozemstva

Primanje novca od prijatelja ili rodbine iz država Europske unije, Ujedinjenog Kraljevstva,Norveške, Lihtenštajna ili Islanda nikada nije bilo jednostavnije. PostCash mobilna aplikacija omogućava pošiljatelju da iz svog domaputem kartice koju je izdala banka iz država Europske unije, Ujedinjenog Kraljevstva, Norveške, Lihtenštajna ili Islandamože poslati novac primatelju u BiH.

Isplata novca u poštanskom uredu bez odbitaka i naknada

Procedura podizanja novca je jednostavna. Dovoljno je doći do jednog od preko 395 poštanskih ureda u BiH, ponijeti identifikacijski dokumentte imati kontrolni broj uputnice koji mu šalje pošiljatelj i novac će biti isplaćen. Sve u roku od 30 minuta.

Javni poštanski operatori u BiH su ovom mobilnom aplikacijom omogućili najviše standarde zaštite i sigurnosti transfera novca.Naknadu za prijenos novca plaća pošiljatelj. Isplata novca u poštanskim uredima se obavlja po srednjem tečaju, bez naknada za primatelja novca. Na ovaj način, primateljima novca neće biti umanjen iznos isplate zbog mogućih tečajnih razlika ili odbitaka.

Međunarodni prijenos novca – pouzdan kao pošta

PostCash aplikacija je nova dimenzija pouzdanog načina prijenosa koja se temelji na poslovnim ugovorima između poštanskih operatora i u skladu je s aktima Svjetske poštanske unije.

Preuzimanje novca poslanog iz inozemstva PostCash aplikacijom realizira se u najbližem poštanskom uredu bez naknada, samo 30 minuta nakon potvrde slanja.

Pouzdano slanje uz poštino osiguranje – pogledajte više na OVDJE.

/HMS/

error: Content is protected !!