Hrvatska rukometna reprezentacija okupila se u ponedjeljak u Zagrebu uoči utakmica EHF EURO Cupa protiv Slovačke i Mađarske.

Hrvatska će 28. travnja (srijeda) i 29. travnja (četvrtak) u Varaždinu odigrati dva susreta protiv Slovačke, a potom putuje na utakmicu s Mađarskom u Veszpremu. Novinarima se na okupljanju obratio Ljubušak David Mandić (23), jedan od iskusnijih u ovoj reprezentaciji.

Izbornik je zvao mlađu generaciju, želi isprobati te dečke prije Europskog prvenstva. Tu ima puno potencijala i sigurno će svi dobiti šansu u ovom tjednu. Nema puno vremena za uigravanje, brzo nam slijede utakmice. Bit će sve u redu, svi su ovdje spremni dati sve od sebe za reprezentaciju, rekao je Mandić.

Rukometaš Zagreba prebolio je koronavirus, a jedno vrijeme je bio i u Kliničkoj bolnici Dubrava, piše Index.hr.

Sada sam spreman, ali bilo je jako teško, morao sam zvati Hitnu pomoć koliko mi je loše bilo, dva-tri dana mi je bilo jako teško. Kasnije sam išao na preglede pluća i srca, sve je u redu. Sada se vraćam i polako dižem formu, a izbornik zna kakva je situacija sa mnom, zvao me je dok sam bio bolestan, kazao je Mandić.

Izvor:jabuka.tv

error: Content is protected !!