Šokantna informacija o tome da su se u Neretvi, u mostarskom prigradskom naselju Rodoč, na lokalitetu Čekrk, utopili otac i četverogodišnje dijete, nažalost, pokazala se točnom nakon identifikacije tijela muškarca koje su ronioci Interventne spasilačke službe (ISS) Mostar izvukli iz automobila koji je ostao u rijeci.

Kako je za Avaz potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, utvrđeno je da se radi o A.K. (32) iz Mostara, čiji je nestanak, zajedno s njihovim četverogodišnjim sinom E.K., prijavila supruga D.K. u proteklu subotu.

Upravo je nesretna žena u mrtvačnici Bijeli Brijeg prepoznala tijelo svog supruga.

Kako je potvrđeno, radi se o Agronu Kerelaju, koji se u subotu u 18 sati zajedno sa sinom udaljio iz ugostiteljskog objekta Roki iz naselja Kolonija-Rodoč.

Za sada nisu poznate okolnosti ove velike tragedije, a upravo su ronioci pronašli njegovo tijelo nedaleko od mjesta gdje je živio i gdje je posljednji put viđen.

Mjesto pronalaska je izuzetno nepristupačno, a s glavne ceste na obalu vodi uski makadamski put kojim se nesretni čovjek, po svemu sudeći, dovezao automobilom.

Kako je zajedno sa sinom skončao u Neretvi bit će jasno nakon svih istražnih radnji.

Ronioci su njegovo tijelo pronašli u automobilu, dok će potraga za tijelom djeteta biti nastavljena sutra.

/HMS/

error: Content is protected !!