Real Madrid i Chelsea od 21 sat na stadionu Alfredo di Stefano na Madridu igraju prvi polufinalni ogled Lige prvaka. Uzvrat je na Stamford Bridgeu 5. svibnja.


Realov Luka Modrić trebao bi započeti utakmicu, a Chelseajev Mateo Kovačić zbog ozljede će nažalost propustiti večerašnji dvoboj.

Tijek susreta:

REAL MADRID – CHELSEA

Mogući sastavi:

REAL MADRID: Courtois; Carvajal, Varane, Militão, Nacho; Casemiro, Kroos, Modrić; Vinícius Jr, Benzema, Asensio

CHELSEA: Mendy; Azpilicueta, Thiago Silva, Rüdiger; James, Jorginho, Kanté, Chilwell; Mount, Havertz, Werner

Real Madrid predvođen Lukom Modrićem večeras ima priliku potvrditi status ponajboljeg kluba ovog natjecanja u posljednjem desetljeću ili točnije 11 godina. U tom razdoblju Madriđani su polufinale igrali čak 9 puta te osvojili 4 naslova.

– Ne mislim da će se Chelsea samo braniti. Oni su kompletna momčad, i napadaju i brane se odlično. Moramo biti vrlo oprezni. Koncentrirani u obrani i strpljivi u napadu. Moramo biti na najvišoj razini ako želimo pobijediti Chelsea, rekao je trener Kraljevskog kluba Zinedine Zidane uoči utakmice.

– Čvrsto vjerujem da moja momčad može pobijediti Real. I čvrsto vjerujem da kada igrate protiv ovako iskusnog i velikog kluba kao što je Real, u ovako važnoj utakmici kao što je polufinale Lige prvaka, najvažnije je zadržati koncentraciju i razinu igre tijekom cijele utakmice, najavio je dvoboj trener Chelseaja Thomas Tuchel.

U drugom polufinalu sutra se u Parizu sastaju PSG i Manchester City. Taj dvoboj moći ćete pratiti na Drugom programu HTV-a i našem portalu. Uzvrat u Manchesteru je 4. svibnja.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!