Nesvjesno pojavljivanje bivšega gradonačelnika New Yorka, Rudyja Giulianija u filmu “Borat 2”, odnosno njegova uloga u tom filmu, u subotu je proglašena jednom od najgorih, po ocjeni osoba koje dodjeljuju Zlatne maline.

Razzies ili nagrade koje se dodjeljuju pod nazivom Zlatna malina, utemeljene su 1980. i svojevrsna su protuteža blistavoj holivudskoj ceremoniji dodjele Oscara koja se održava u nedjelju.

Giuliani je proglašen najgorim sporednim glumcem zbog svojega nesvjesnog kratkog pojavljivanja u nastavku filma Sache Barona Cohena, “Borat 2”.

Bivši gradonačelnik snimljen je skrivenom kamerom u ne pretjerano laskavoj ‘sceni’ u hotelskoj sobi s glumicom koja glumi novinarku.

image

No bivši gradonačelnik New Yorka smatra da se u filmu nije dogodilo ništa neprikladno.

“Absolute Proof”, film Mikea Lindella proglašen je najgorim filmom godine. Radnja se bazira na neutemeljenim tvrdnjama o prijevari na američkim predsjedničkim izborima 2020. godine.

Lindell, glasni pristaša bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa proglašen je i najgorim glumcem.

“Music”, film glazbenice Sije o mladoj autističnoj djevojci osvojio je ukupno najviše Zlatnih malina – tri, a jedna je dodijeljena Kate Hudson kao najgoroj glumici.

Dobitnike Zlatnih malina bira 1097 članova iz više od dvadeset zemalja svijeta. Članovi se prijavljuju putem interneta i plaćaju članarinu u iznosu od 40 američkih dolara. 

Piše Hina/PSD

error: Content is protected !!