Intervju godine, ako ne i desetljeća o kojem baš svatko ima nešto za reći još nije prestao biti predmetom zanimanja javnosti. Princ Harry i Meghan Markle ispričali su Oprah Winfrey sve o razlozima napuštanja Velike Britanije i kraljevske obitelji i tako izazvali šok u javnosti. O svemu se sada po prvi put oglasila i voditeljica Oprah dok je gostovala u online emisiji Nancy O’Dell gdje je promovirala svoju novu knjigu pod nazivom ‘What Happened To You? piše T portal.

“Bilo mi je jako važno da ono što smo tamo napravili bude izneseno kako treba. Bilo je bitno da ništa ne ‘iscuri’ dok se ne emitira te da ne dođe do krive interpretacije. Rekla sam svim suradnicima kako se ne smije podijeliti nijedan detalj sa snimanja. I zbilja nije. Puštali smo isječke intervjua pazeći na svaki detalj kako se ništa ne bi otkrilo. Dakle, s moje je strane bilo uloženo jako puno vremena, truda i energije,” ispričala je voditeljica.

Dodala je i da je razlog zašto je intervju bio toliko uspješan leži u spremnosti para da se otvore.

“Ono što ga čini moćnim je kad imate nekoga tko je spreman biti toliko otvoren, ranjiv i iskren kao njih dvoje. Naša zajednička namjera bila je istina. Željeli su moći ispričati svoju priču, bili su vrlo iskreni i otvoreni,” rekla je Oprah.

Nju su posebno šokirale optužbe za rasizam i činjenica da mali Archie neće dobiti titulu, kao što neće ni njihova buduća djeca.

U međuvremenu se princ Harry morao vidjeti opet sa svojom obitelji kada je otišao na sprovod svome djedu, kraljičinom mužu princu Philipu. Ipak nakon kraćeg boravka vratio se trudnoj supruzi Meghan Markle u Montecito u obiteljsku kuću u čijem su dvorištu snimili i intervju.

Piše PSD

error: Content is protected !!