U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer u mjestu Vrbnik kraj Knina oko 23:20 smrtno su stradali 27-godišnjak i 26-godišnjak, oba vozači, dok je 23-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede opasne za život.

Prometna nesreća na cesti Oklaj – Vrbnik dogodila se kada je 27-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom Volkswagen šibenske registarske oznake, zbog neprilagođene brzine na ravnom i neosvijetljenom dijelu ceste naletio na osobni automobil Mitsubishi.

U trenutku nesreće vrata Mitsubishija bila su otvorena i 26-godišnji vozač stajao je pokraj njih na sredini kolnika pokušavajući otkloniti nastali kvar na automobilu.

Pri udaru je vozač Volkswagena odvaljenim vratima zahvatio 26-godišnjeg vozača Mitsubishija i zatim sletio izvan kolnika i udario u suhozid.

Na mjestu događaja smrtno su stradali 27-godišnjak i 26-godišnjak, oba vozači osobnih vozila, dok je 23-godišnji putnik iz Volkswagena zadobio teške tjelesne ozljede opasne za život te je nakon liječničke obrade u OB-u Knin prebačen u KBC Split na daljnje liječenje.

Očevid je obavljen uz vodstvo zamjenika županijskog državnog odvjetnika iz Šibenika i ovlaštenog sudskog vještaka za promet.

O prometnoj nesreći bit će obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku. 

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!