U prvom susretu polufinala nogometne Lige prvaka Real Madrid i Chelsea su na stadionu Alfredo di Stefano odigrali 1-1. Londonski sastav je bio bolji, imao je više od igre i bolje prilike i ostao je dojam kako su “Bluesi” mogli izvući više od 1-1.

– Počeli smo stvarno dobro, prvih 20-25 minuta, zabili smo pogodak, a mogli smo još. Vratili su se nakon pogotka iz prekida. Znali smo da će biti teško, ovo je bilo samo prvo poluvrijeme i moramo se sada spremiti za uzvrat, rekao je César Azpilicueta, kapetan gostiju nakon utakmice.

– Igrali smo hrabro na početku, znali smo da moramo igrati na najvišem nivou. Nedostajao nam je zadnji pas, ali u konačnici, igrali smo vrlo dobro, dodao je.

Jedini pogodak za Bluese postigao je Christian Pulisic, čime je postao prvi američki nogometaš s golom u polufinalu Lige prvaka.

– Bila je to sjajna završnica i smirenost. On je fenomenalan igrač, mlad je i još napreduje. Sretan sam zbog njegovog gola jer je važan član naše momčadi, zaključio je kapetan Chelseaja.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!