Nakon pobjede protiv Hajduka u najvećem derbiju hrvatskog nogometa, pred nogometašima Dinama polufinalni je ogled protiv Gorice u Kupu koji je na rasporedu u srijedu na stadionu Maksimir.

– Nakon izuzetno dobre partije protiv Hajduka, Kup dočekujemo u divnom ozračju. To je najsvečanije natjecanje u svakoj državi, u kojemu sudjeluju svi klubovi, od onih najmanjih do onih najvećih. Idemo punom snagom u želji da se dočepamo trofeja, rekao je trener Dinama Damir Krznar u najavi utakmice.

Gorica rasterećena ulazi u ovu utakmicu, najveću u njihovoj povijesti.

– Takvi su protivnici najteži, kada dolaze rasteređeni, ali Kup je nešto što oni sanjaju i napravit će sve da do njega dođu. Na nama je da im to onemogućimo, svojom snagom, kvalitetom i pameću prije svega, dodao je strateg Modrih.

– Gorica je momčad koja je izuzetno napredovala u zadnje dvije godine i s te strane ih apsolutno respektiram. Zbog nesretnih okolnosti imala je dosta odlazaka na početku i sredinom sezone, a sada u zadnje vrijeme i nekoliko ozljeda. Dogodio se mali pad u njihovoj igri, ali i dalje su respektabilna momčad i moramo im se posvetiti krajnje oprezno i krajnje ozbiljno. Respekt prema cijeloj momčadi Gorice, nikad ne znaš u kom grmu leži opasnost, rekao je Krznar.

O sastavu za utakmicu protiv Gorice

– Očekuje se rotacija tri-četiri igrača. Gledamo tu utakmicu i kroz prizmu sljedeće protiv Slaven Belupa u kojoj nam dvojica igrača ne mogu nastupiti. Pokušat ćemo da oni daju svoj najveći obol u ovoj utakmici, konkretno mislim na Petkovića i Franjića, a sve drugo slagat ćemo oko njih. Gavranović zasad nije u konkurenciji, ali očekujemo ga uskoro, a Moharrami trenira s momčadi, no nećemo riskirati, kroz nekoliko dana će u puni trening, a kada će dobiti prilku u udarnoj postavi, još se ne usuđujem reći.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!