Stanovnike Vukovarske ulice u Mostaru jutros je oko 3:30 sati probudio vatromet i eksplozije drugih pirotehničkih sredstava. Povod događaja je vjerojatno to što su u hotelu u ovoj ulici smješteni nogometaši banjalučkog Borca koji danas igraju utakmicu sa Veležom koja će imati veliki značaj u borbi za naslov prvaka. Zato se pretpostavlja kako iza ovoga stoje navijači spomenutog mostarskog kluba koji su željeli prekinuti mirni san gostiju iz Banja Luke.

U MUP-u HNŽ-a su rekli za Pogled.ba kako nemaju informacija o ovome događaju, te kako nije bilo uhićenih tijekom policijskog sata. S druge strane, stanovnici Vukovarske ulice su nam potvrdili kako se vatromet dogodio, te kako je sve trajalo nekoliko minuta. 

-Počelo je oko 3:30 sati i trajalo je nekoliko minuta. Nije bilo pretjerano glasno, prvo smo mislili da je neka pucnjava, ali onda smo shvatili da se radio o pirotehnici. Reackiju policije nismo vidjeli, a jutros nam je rečeno kako su nogometaši Borca smješteni tu u hotelu – govore nam stanovnici Mostara iz Vukovarske ulice. 

Nekoliko minuta vatrometa teško da će poremetiti koncetraciju nogometaša Borca uoči današnje utakmice. Ali smo doznali kako se i to može uraditi za vrijeme zabrane kretanja. 

Nakon što smo objavili članak čitatelj nam je poslao i video.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!