Splitska pjevačica Zorica Kondža na društvenim je mrežama objavila staru fotografiju kojom je razveselila svoje obožavatelje.

Uz nju se na slici nalaze Tarik FilipovićGiulianoNataša Bebić i Neda Makjanić Kunić. Nije poznato koje godine je nastala, gdje i kojom prigodom, a Zorica je u opis fotografije samo stavila virtualno srce.

Naša legendarna pjevačica koju vole sve generacije prošlu će 2020. godinu pamtiti po vjenčanju svog najstarijeg sina Tonija Banova kojeg je dobila u braku s glazbenikom Joškom Banovim. Te je godine proslavila i 35 godina karijere i to u veljači u KD Vatroslav Lisinski, svega mjesec dana prije nego što je u Hrvatskoj proglašen lockdown.

– Ja sam oduvijek pripadala glazbi, ona mi je bila jako važna, nisam mislila da bi trebala izgledati kao Marylin Monroe, jer nisam ona, ja sam Zorica Kondža i upravo sam tako izgledala. Nisam imala plan da se svidim na takav način. Bilo mi je najvažnije da otpjevam dobru pjesmu, da se ljudima svidi. Da interpretacijom i načinom kojim ja tu pjesmu prenosim njima. Kad vidim sebe sa šilcevima, minicama, jednostavno nisam taj tip, rekla je pjevačica jednom prilikom za RTL.

https://www.youtube.com/watch?v=Xs7BNoezGHM

– Nisam nikad bila ljubomorna na svoje kolege, bila sam ljuta na kolege koji su počeli pjevati, ali nemaju ni talenta ni glasa, snimaju spotove, izlaze ploče, mediji im daju prostora, menadžer ih gura. To me ljutilo, što nema kriterija. Rekla bih sama sebi pa je ne bih od srama izašla pred ljude i pjevala da me netko kritizira i da sam loša. Kad sam bila mlađa to mi je smetalo, zašto ta osoba pjeva, pa je l’ mu tko to rekao da ne zna raditi. Danas ne, uopće o tome ne razmišljam, samo kažem ‘ćerce moja, ne znaš šta te čeka’. Nakon toliko godina vi stvorite svoj prostor gdje ste drugima prepoznatljivi. Čini mi se da sam negdje čula, ne znam tko je to rekao, da kad čujete glas na radiju i odmah ga prepoznate, taj glas je uspio’, kazala je pjevačica.

PIŠE M.P./slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!