Andrea Šušnjara dobrano je zbunila prijatelje na društvenim mrežama objavivši sliku Chrisa Hemswortha uz koju je napisala da je on njezin idealan muškarac. Neki su se čak zapitali znači li to da je raskinula višegodišnju vezu sa svojim dečkom koji je totalna suprotnost australskom glumcu, piše Gloria.

Otkako je počela pandemija mnogima  posebno nedostaju putovanja pa na društvenim mrežama rado dijele uspomene iz nekih sretnijih vremena. Tako je i pjevačica Magazina Andrea Šušnjara podijelila fotografiju njezinog posjeta New Yorku od prije nekoliko godina, a na njoj pozira uz voštanu lutku plavokosog glumca Chrisa Hemswortha, zvijezdu filma o mitskom junaku Thoru uz koju je napisala neobičnu poruku.

– Kad me pitaju kako izgleda moj muškarac iz snova – stoji uz Andreinu fotku s Chrisom, koja je mnoge zbunila jer je 34-godišnja pjevačica već nekoliko godina u vezi s tamnokosim električarom iz Splita Markom Juričićem.

Andreini prijatelji kažu da je riječ samo o dobroj šali vrckaste Splićanke, štoviše, da u njezinoj vezi cvjetaju samo ruže. Sa sedam godina mlađim Markom zimus je bila i na skijanju na Jahorini, a otkako je javnost doznala za njihovu vezu koja traje od 2018. nekoliko je puta izjavila da joj je on najveći oslonac.

“Moj dečko ne voli da o njemu puno pričam. Ne voli se ni fotografirati, nije taj tip, ali mislim da uči uz mene” – našalila se svojedobno splitska glazbenica, koja  je prije Marka bila u dugoj vezi.  Šest godina je ljubila sugrađanina Domagoja Beškera s kojim je čak i započela zajednički život. Njihova je ljubav puknula 2016., a jedan od razloga raskida bile su njihove karijere jer je i Domagoj imao velikih ambicija poslije diplome na Pravnom fakultetu. 

Marko je u Andrein život ušao nakon što je nekoliko godina bila sama.

Vjerojatno zbog prijašnjeg lošeg iskustva s Domagojem, poznata je Splićanka njihovu vezu u početku strogo čuvala od javnosti. No, nakon što su u lipnju 2018. uhvaćeni u Vodicama kako se drže za ruke, više nije mogla poreći da je zaljubljena. Pandemija je njihovu vezu dodatno učvrstila pa je Šušnjara prošle godine sama objavila zajedničku fotku s dečkom uz romantičnu poruku “Ljubav u doba pandemije”. Iako nije plavook i plavokos, Marko je očito Andrein junak.

Izvor: Slobodna Dalmacija

error: Content is protected !!