Korona-kriza nagnala je mnoge glazbenike da se okušaju u nekim drugim poslovima pa tako i glazbenika u usponu Borisa Rogoznicu, kojeg javnost više poznaje po propalom braku s voditeljicom HRT-a Doris Pinčić, nego po pjevačkoj karijeri.

Dalmatinac rodom iz Sukošana početkom siječnja pohvalio se fotografijom s novog radnog mjesta kada se zaposlio kao prodavač u jednoj auto kući. Tada je na društvenim mrežama objavio selfie iz ureda dok se oko njega vidi hrpa papira.

Čini se kako mu taj posao nije bio dovoljan pa je Rogoznica prihvatio i novi angažman i to ni više ni manje nego onaj u kojem bi ga javnost najmanje očekivala. Baš kao i njegova supruga bacio se u televizijske vode! No za razliku od Doris koja karijeru gradi na državnoj televiziji gdje je gledamo u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska”, Borisovi TV počeci vezani su za zagrebačku lokalnu Jabuku TV, nekadašnji OTV.

Tamo je postao voditelj zabavne emisije “Pjesmom te zovem” koja se emitira svakog petka u večernjem terminu od 20:05 sati. Uz njega se kao suvoditeljica pojavljuje Tihana Gjurašin, a Rogoznica je svoj voditeljski debi imao upravo večeras. 

Sa smiješkom na licu veselo je poskakivao i plesao u studiju pa se čini kako mu nova poslovna prilika itekako godi.

– Zabavite se, pjevajte i zaplešite svaki petak jer pjesma je život, a život je pjesma, stoji u opisu ove emisije u kojoj gostuju glazbeni sastavi, zvijezde hrvatske estrade dok posebna iznenađenja čekaju buduće mladence.

Sredinom lipnja prošle godine Doris i Boris potvrdili su da više nisu zajedno, a onda su ubrzo u javnost procurile i njegove eksplicitne poruke koje je razmjenjivao s Alex Ognjenom, bivšom kandidatkinjom “Farme” i tatoo majstoricom.

– Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio muškim hormonima i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana, rekao je za Story Rogoznica koji se iskreno pokajao zbog svega, a o bivšoj supruzi Doris s kojom je dobio sina i kćer ima samo riječi hvale.

Ona se pak ni jednom riječju nije osvrnula na razvod, tek je u intervjuu za Jutarnji list rekla da nema namjeru tako skoro mijenjati prezime, kojeg je ipak nedavno promijenila na Instagramu.

Rogoznica će uskoro na Zagrebačkom festivalu nastupati s pjesmom “Samo čovik”, (dosad ju je na YouTubeu pogledalo 121 tisuća ljudi), a znakoviti su stihovi kojima kao da se želi okajati za svoje grijehe pa tako pjeva: “Ko je bez grija neka mi sudi, ko je bez grija recite ljudi, da sam moga bolje moga sam, da sam griši puno griši sam, posli svega samo čovik sam…”

– Velika mi je čast biti dio ove lijepe priče, u kojoj me kolegica Antonija Šola vidjela kao glavnog junaka naspram svih velikih imena s kojima je surađivala i za koje je pisala pjesme. U nadi da će za nas glazbenike nadolazeća godina biti znatno bolja od prošle, nestrpljivo iščekujem pjevati ovu pjesmu uživo za sve ljude dobre volje i pozitivnog duha koji će se u njoj pronaći i prigrliti je kao svoju, rekao je pjevač koji je za vrijeme bračne idile u jednom od rijetkih intervjua, a dao ga je u rujnu 2019. Slobodnoj Dalmaciji, priznao kako su Doris i on kupili kuću bez kredita

Izvor: Slobodna Dalmacija

error: Content is protected !!