Real je u završnici utakmice protiv Osasune u subotu došao do pobjede (2:0) i ostao je u utrci za naslovom prvaka Španjolske.

Kraljevi u srijedu igraju u Londonu i uzvrat polufinala Lige prvaka protiv Chelseaja. Podsjetimo, prvaka utakmica u Madridu je završila 1:1.

U Realu se nadaju da će uspjeti obraniti naslov u Primeri i da će otići do kraja u Ligi prvaka, ali Zinedine Zidane ove sezone ima nevjerojatnih problema s ozljedama i izostancima ključnih igrača.

Posljednji u nizu problema je onaj s Raphaelom Varaneom koji se ozlijedio i sigurno neće nastupiti u srijedu u Londonu.

“Nakon testova koje su danas na Raphaelu Varaneu proveli liječnici Real Madrida, igraču je dijagnosticirana ozljeda mišića aduktora desne noge”, objavio je madridski klub na službenoj stranici. Prve su procjene da Francuza neće biti barem deset dana.

Varaneova ozljeda je čak 58. ozljeda koja je pogodila igrače Reala ove sezone i niti jedan klub ni izbliza nema toliko problema kao Kraljevi.

Ipak, dobre vijesti za Real i Zidanea su oporavci Sergija Ramosa i Ferlana Mendyja, koji će biti u sastavu za Chelsea, a uz Varanea neće biti Danija Carvajala i Lucasa Vazqueza.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!