NK Ljubuški je zanimljivom objavom na Facebooku odgovorio na natpise kako Ljubušaci neće moći igrati doigravanje na plasman u viši rang.

Podsjetimo, Ljubušaci pružaju sjajne i uvjerljive igre i pred osvajanjem su naslova prvaka Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine – skupine Jug, jer imaju uvjerljivo više bodova od pratitelja.

Međutim, kako sada stvari stoje, neće moći igrati doigravanje za Prvu ligu FBiH s obzirom da NK Ljubuški ne ispunjava uvjete za to, točnije ne posjeduje sve mlade selekcije.

Skupinu Jug bi stoga trebala predstavljati slijedeća momčad na ljestvici koja ispunjava uvjete, a to nisu ni drugoplasirani Klis i trećeplasirana Sloga, već je to četvrtoplasirani Neum.

NK Ljubuški se osvrnuo na ovakvu situaciju objavom ironične tablice na službenoj Facebook stranici kluba, gdje je Neum na prvom mjestu, a NK Ljubuški je na četvrtom mjestu.

“Tablica Druge Lige Jug nakon 21. kola, prema propozicijama natjecanja Nogometnog Saveza FBiH gdje nije važno kakav si rezultat ostvario na terenu nego je važno imaš li stolice na stadionu ili juniore u natjecateljskoj sezoni godinu ranije…”, napisali su iz NK Ljubuški na Facebooku te su dodali i poruku za kraj “Ukinite ligu”.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!