Učenice Medicinske škole Dubrovnik Mija Bebek i Andrea Antunović ostvarile su zavidan uspjeh na dva natjecanja te se plasirale na veću razinu.

Na online izlučnom natjecanju strukovnih škola WorldSkills Croatia u disciplini Zdravstvena njega, dubrovačku Medicinsku školu predstavljala je učenica Mija Bebek, pod vodstvom mentorice Mihaele Tepšić, te je osvojila 2. mjesto.

Učenica se svojom izvrsnošću, znanjem i ostvarenim bodovima, plasirala na državnu razinu najvećeg natjecanja u ovom dijelu Europe, a koje će se održati u Zagrebu, od 11. do 13. 05. 2021. godine.

Iz Medicinske škole Dubrovnik zahvaljuju se svim profesorima koji su na bilo koji način pomogli u pripremi i provođenju ovog velikog natjecanja, a posebno Općoj bolnici Dubrovnik, koja je svojom donacijom pomogla u realizaciji ovog natjecanja.

Andrea Antunović, učenica 2.B razreda Medicinske škole Dubrovnik, smjer medicinska sestra – medicinski tehničar, pozvana je na Državno natjecanje iz engleskog jezika.

Županijska razina natjecanja provedena je 24. ožujka 2021., na kojem je Andrea, pod vodstvom mentorice Marija Šiša, ostvarila izuzetan rezultat od 95%, koji ju je plasirao na prvo mjesto liste pozvanih učenika svih strukovnih škola Republike Hrvatske. Državno natjecanje održat će se 6. i 7. svibnja 2021.

Izvor: Iks-portal.info

error: Content is protected !!