Na praznik rada, 1. svibnja Monika Kravić je po drugi put rekla sudbonosno da. Voditeljica se udala za zagrebačkog odvjetnika Frana Olujića, sina Željka Olujića bivšeg glavnog državnog odvjetnikanakon što se već neko vrijeme šuškalo o njihovoj vezi, potvrdili su izvori bliski paru za Story.hr.

O vezi se prvi put počelo pričati od veljače prošle godine, a onda je Story objavio njihove fotografije ispred restorana u Ulici Nikole Tesle u Zagrebu. Tada su već svi bili sigurni da je riječ o novom paru, jer je Olujić prvi muškarac s kojima je viđena otkako se rastavila od svog prvog supruga Marija Mamića.

Njih dvoje bili su u braku od 2003. godine nakon čega se Monika povukla iz javnog života i posvetila obitelji. Mamići su dobili dvoje djece, sinove Jakova i Josipa od osam i 11 godina. O razvodu se u medijima prvi put moglo čuti 2017. godine.

Još nisu poznati detalji o novom vjenčanju, osim da je kum mladoženje bio Novica Petrač, sin Hrvoja Petrača. Fran je Moniku navodno zaprosio tijekom putovanja u tropske krajeve.

PIŠE PSD

error: Content is protected !!