Poduzimajući više operativnih mjera i radnji policijski službenici Policijske uprave Ljubuški su rasvijetlili kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari iz članka 239. Kaznenog Zakona Federacije Bosne i Hercegovine, na štetu kluba ,,Paraglajding“ Ljubuški.

Dana 30.04.2021. godine operativno dežurstvo Policijske  uprave Ljubuški je zaprimilo prijavu da je od strane nepoznatog počinitelja izvršeno kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari iz članka 293. Kaznenog Zakona Federacije Bosne i Hercegovine.

Operativnim radom policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave Ljubuški došli su do saznanja da bi mogući počinitelji opisanog kaznenog djela mogli biti  S.M (29) i N.B. (30) iz Ljubuškog, nakon čega su isti pozvani u službene prostorije Policijske uprave Ljubuški gdje je nad njima izvršena kriminalistička obrada, kojom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da je S.M. počinio opisano kazneno djelo zajedno sa N.B. iz Ljubuškog.

 S.M. (29) i N.B. (30)  su  ispitani u svojstvu osumnjičenog zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari iz članka 293. Kaznenog Zakona Federacije Bosne i Hercegovine.

Nakon kompletiranja predmeta Policijska uprava Ljubuški podnijeti će Županijskom tužiteljstvu Široki Brijeg odgovarajuće izviješće protiv S.M. (29) i N.B. (30), priopćeno je iz MUP-a ZHŽ-a.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!