Manekenka Ashley Morgan Smithline jedna je od sada već velikog broja bivših djevojaka Marilyna Mansona koja ga je optužila za zlostavljanje. U Novom intervjuu za magazin People nazvala ga je “najstrašnijim čudovištem na svijetu” i detaljno opisala što je sve pretrpjela tijekom njihove dvogodišnje veze.

Sve je počelo kada je pjevačeva bivša djevojka Evan Rachel Wood u veljači izašla u javnost s optužbama za dugogodišnje zlostavljanje koje je doživjela tijekom njihove veze. Nakon nje o sličnim iskustvima počele su se javljati i druge žene s kojima je izlazio, a posljednja u nizu stravične optužbe je iznijela Smithline ovoga mjeseca. Na Instagramu je imenovala svog navodnog zlostavljača kao Briana Warnera što je pravo ime Marylina Mansona. 

image

On je s druge strane, od prve do zadnje sve optužbe odbacio i nazvao ih užasnim iskrivljavanjima stvarnosti tvrdeći da je sve što se događalo unutar njegovih odnosa bilo sporazumno. Ono što je Smithiline prepričala u potresnom intervjuu ne može biti dalje od njegovih tvrdnji.

Upozoravamo da je njena ispovijest poprilično šokantna i sadrži užasne detalje.

Manekenka je optužila Mansona da ju je silovao, ozljeđivao i zaključavao u staklenu, zvučnu izoliranu sobu koju je nazivao ‘soba za zločeste djevojke’ kad god bi ga na neki način naljutila. Rekla je i da se to dogodilo više od sto puta.

“Stalno mi je govorio: ‘Ne možeš silovati nekoga u koga si zaljubljen.’ Postoji jasna razlika između nježnog buđenja nekoga ujutro seksom i kada se probudite ujutro zavezani uz nekoga tko ima spolne odnose s vašim nesvjesnim tijelom, dok vi vrištite i želite da prestane, a on se smije, sadistički smije,” prepričala je stravično iskustvo Smithline.

36-godišnjakinja je rekla, slično kao i ostale žene koje su ga optužile, da joj je glazbenik tijekom dvije godine isprao mozak, manipulirao je i psihički zlostavljao, ali to nije kraj. Manson ju je navodno i fizički ozljeđivao pa joj je tako i nožem urezao svoje inicijale na bedro.

“Jednom mi je porezao trbuh, a zatim popio moju krv. Nakon toga mi je rekao da ja popijem njegovu. Što sam mu više dopuštala da me povrijedi, to sam ga više voljela i više sam mu se htjela dokazati,” rekla je.

Mansonov glasnogovornik nastavlja demantirati optužbe. “Toliko je laži u njezinim tvrdnjama da ne bismo znali odakle početi odgovarati na njih,” rekao je za medije. Započeo je ipak s trajanjem veze za koju je manekenka rekla da se odvijala između 2010. i 2012. godine dok on sada kaže da je prekinuta nakon manje od tjedan dana.

PIŠE PSD

error: Content is protected !!