Na pozornici je 22-godišnja Splićanka nosila kostim ukrašen s velikim cirkonima, a u razgovoru za Večernji list, otkrila je i kako će izgledati njezin nastup te tko joj je kreirao izazovni kostim.

‘Za kostime za sam nastup na Eurosongu zadužen je Juraj Zigman, a s nama je i dalje naš dragi stilist Stefan Orlić, koji također putuje u Rotterdam i osmišljava stajling za događanja u popratnom programu Eurosonga’, rekla je Albina.

Dodala je kako izmjena u pjesmi neće biti te da izvode istu verziju kao na Dori. Jedan dio je na hrvatskom jeziku, a koreografiju su prilagodili pozornici u Rotterdamu.

‘Koristit ćemo kapacitet pozornice i biti u savršenom skladu s ostalim segmentima nastupa, kao što su svjetla i kamere’, koju ćemo gledati 18. svibnja u prvoj polufinalnoj večeri, a nastupa deseta po redu.

Ovogodišnje natjecanje za najbolju pjesmu Europe održat će se od 18. do 22. svibnja u Rotterdamu, a voditelji događaja bit će glumica i voditeljica Chantal Janzen, pjevačica i voditeljica Edsilia Rombley, pjevač, voditelji nizozemski komentator Jan Smit te beauty blogerica i zvijezda YouTubea Nikkie de Jager.

Albinina pjesma ‘Tick-Tock’ trenutačno se nalazi na 21. mjestu na kladionicama, a prema anketama je na 16. mjestu.

Izvor:tportal.hr

error: Content is protected !!