Tara Šušelj bila je prva pjevačice grupe Karma osnovane 1999. godine. Svojim dance hitovima kao što su ‘Noćas te ne dam nikome’, ‘Prije nego mi haljinu svučeš’, ‘Zemljotres’, ‘Sedam dana’ i ‘Amore mio’ osvojili su domaću, ali i stranu publiku. Nastupali su diljem Europe, pa i svijeta, zbog čega su mediji budno pratili svaki njihov potez. Tara je grupu napustila 2014., a sada se vraća na glazbenu scenu ponovnim duetom s Ivanom Zakom.

Bend je godišnje na putu provodio i do 300 dana godišnje, nastupali su posvuda od Slovačke, Njemačke pa sve do daleke Kine.

– Ostvarili smo svoje snove i zaradili mnogo novca, a naš je razlaz počeo 2011. godine jer je svatko imao drugačije viđenje naše budućnosti. Iako smo sve troje u bendu bili prijatelji, svatko od nas želio je nešto drugo. Meni je tada obitelj bila prioritet i kao žena, morala sam stati s poslom da bih postala majka, ispričala je Tara, a prenosi Dnevnik.hr.

Ona je od tada u s Michaelom Pavlovićem, počasnim konzulom Kraljevine Tajlanda, dobila kćer Niku, a njihova veza zainteresirala je i strane medije pa je tako njemačka televizija snimila reportažu o njima.

image

Tara je 2018. snimila prvi duet s Ivanom Zakom, pjesmu ‘Naj, naj’, a sada su snimili još jednu, ovoga puta baladu ‘Na vrhu’. Za In Magazin kraljica dancea ispričala je da se u nju zaljubila na prvo slušanje.

– Kako kažeš, ‘Ljubav na prvi pogled’! Meni je Ivan ovu pjesmu već godinu dana ranije odsvirao na gitari. Odsvirao je više pjesama, ali ova mi je ostala u uhu. Ista priča kao i za ‘Naj, naj’, rekla je.

Iako je njen glavni posao posljednjih godina bio onaj majke, uspjela je spojiti novu ulogu sa starim zanimanjem pa je počela pisati pjesme na talijanskom jeziku za djecu koja ih izvode na festivalima. Paralelno se pronašla i u ulozi voditeljice na radiju. Koncerata nema, ali Tari je nedostajala glazba pa je ovaj posao idealna zamjena.

– Rekli su da trebaju voditeljicu koja će zabavljati ljude, koja će pjevati, dežurno blebetalo ujutro. Rekla sam, to je posao za mene’, našalila se.

Ivan Zak s druge strane u potpunosti je posvećen svojoj jedinoj strasti – muzici.

– Samo glazba, glazba i glazba i sve što je vezano uz glazbu. Radim pjesme cijelo vrijeme. Otkad je ta korona, nisam nastupao, nisam imao niti jedan nastup, ali otvorio sam diskografsku kuću, radim na novim pjesmama, i za svoje pjevače, imam nekoliko novih pjevača, ostvario sam nove suradnje, rekao je za In Magazin.

Ni Tara nije odustala od pjevačke karijere i duet sa Zakom nije tek kratkotrajni povratak u glazbene vode, već ona razmišlja o osvajanju talijanskog tržišta s obzirom na to da Istranka kaže da joj je talijanski jezik gotovo kao materinji.

PIŠE PSD

error: Content is protected !!