Glumica i zanosna plavuša najpoznatija po svojoj ulozi u “Spasilačkoj službi” Pamela Anderson (53), nije zadovoljna ulogama u novoj seriji “Pam and Tommy”. Trčeći po plaži u pripijenom crvenom badiću, ova seks bomba devedesetih svima se urezala u sjećanje. Serija opisuje brak atraktivne plavuše i glazbenika Tommyja Leeja (58) u periodu kada je snimka njihovog seksa ukradena i javno objavljena. Ovaj kontroverzni par bio je samo tri godine u braku – od 1995. do 1998. godine, piše Jutarnji list.

Ova serija prikazivati će se na streming platformi Hulu. Pameli se uloge nisu svidjele i rekla je kako sve izgleda kao velika šala. Čak kaže da za glumce nikada nije ni čula.

– Nikada nije čula za glavne glumce koji glume nju ili Tommyja. Nije ju ni briga. Ona i njezina obitelj misle da je serija jeftina prerada – za The Sun navodi izvor blizak glumici.

Ovu glumicu, koju je proslavilo bujno poprsje, u seriji će glumiti Lily James (32), a bivšeg bubnjara heavy metal grupe “Mötley Crüe”, Tommyja Leeja, utjelovit će Sebastian Stan (38).

Glumica kojom Pamela nije zadovoljna, glumila je u mnogo popularnih filmova. Neki od njih su “Pepeljuga”, “Baby Driver” i “Mamma Mia”. Lily James posjetila je i Lijepu našu, upravo zbog filma “Mamma Mia” koji se snimao na Visu. Sebastian Stan najpoznatiji je po svojoj ulozi u svjetski poznatom filmu “Osvetnici”. Obožavatelji su primijetili veliku sličnost glumaca i ovog kontroverznog dua, pogotovo nakon što je na službenoj stranici serije na Twitteru objavljena fotografija Lily i Sebastiana. Rekreirali su poznatu fotografiju iz 2005. na kojoj Pamela zubima vuče Tommyjevu naušnicu na bradavicama.

– Zavirite u seriju Pam and Tommy koja dolazi na Hulu. Ova serija temelji se na istinitom skandalu koji je sve započeo, a glume Lily James, Sebastian Stan i Seth Rogen… spremni za vraćanje u prošlost? – napisali su, uz #PamAndTommy.

– Lily James kao Pam Anderson je savršena – komentirali su korisnici Twittera, no Pamela se očito s njima ne slaže.

– Pamela nema namjeru gledati ovu smiješnu seriju, apsolutno ne, nikada… – rekao je jedan od izvora.

PIŠE MARIJANA BARIŠIĆ/JL