Nakon što su Bill i Melinda Gates simultano objavili na društvenim mrežama da se rastaju nakon 27 godina braka, ona je otputovala na privatni otok s njihovo troje djece. S obzirom na to da su djeca pošla za majkom, krenula su nagađanja da su iz nekog razloga ljuta na oca i da njega krive za razvod.

Međutim, njihova najstarija kćer, 25-godišnja Jennifer je na svom Instagram profilu jasno dala do znanja kako ne namjerava birati strane. Nakon što je posjetila oca u golf klubu u kojem boravi posljednja tri mjeseca, objavila je njihovu zajedničku fotografiju na Story uz opis: ‘Ništa bolje od kvalitetnog druženja s članovima obitelji.’

Prethodna nagađanja dodatno je potakla fotografija koju je Jennifer stavila na svoj profil, a na njoj su Melinda i njeni mlađi brat i sestra. Sliku je stavila povodom majčinog dana i napisala: ‘Naša kraljica, heroj i mama – svakoga dana’.

Na dan kada je objavljena vijest da se dugogodišnji par rastaje Jennifer se oglasila na društvenim mrežama i zamolila sve da poštuju njihovu privatnost u ovim teškim trenucima.

“Do sada su mnogi od vas čuli vijest da se moji roditelji rastaju. Bilo je to izazovno vrijeme za cijelu našu obitelj. Trenutno još uvijek učim kako se najbolje nositi sa svojim osjećajima i kako podržati članove obitelji,” rekla je i dodala kako ne namjerava komentirati medijska nagađanja o njihovom razvodu, ali da joj riječi podrške znače.

Paralelno s ljubavnim brodolomom svojih roditelja, sama Jennifer planira svoje vjenčanje s preponskih jahačem Nayelom Nasserom s kojim se zaručila u siječnju prošle godine. Isti dan kad je objavila Story s ocem stavila ja i sliku sa zaručnikom i napisala kako ne može dočekati da se uda za njega.

PIŠE PSD

error: Content is protected !!