Legendarni glumac Robert De Niro (77) na snimanju filma teško je ozlijedio nogu u američkoj državi Oklahomi. Naime, De Niro je u Oklahomi zbog snimanja novog filma Martina Scorsesea “Killers of the Flower Moon”. U četvrtak navečer, ovaj se oskarovac zbog teške ozlijede noge ukrcao na let kako bi se vratio u New York do svoga liječnika. Opseg i težina ozljede još nisu službeno potvrđeni, stoga se još ne zna hoće li doći do značajnog kašnjenja u proizvodnji filma, piše Jutarnji list.

Poznati holivudski glumac utjelovit će lik Williama Halea u drami koja se temelji na knjizi Davida Granna “Killers of the Flower Moon: The Osage murders and the Birth of the FBI”. Ova zanimljiva priča prati seriju ubojstava bogatih ljudi u okrugu Osage u državi Oklahoma nedugo nakon što su na njihovom zemljištu otkrivena velika nalazišta nafte.

U nadolazećem filmu, glumi i Leonardo DiCaprio. Prvotno, DiCaprio je trebao glumiti glavnu ulogu – FBI agenta Toma Whitea, no ipak se predomislio i inzistirao na tome da mu se uloga promijeni. Tako da sada, ovaj također nagrađivani glumac, glumi ulogu Ernesta Burkharta, nećaka De Nirovog lika Williama Hallea.

Ovo je već deseti film u kojem De Niro i Scorsese rade zajedno. Njihova povezanost i želja za zajedničkim radom seže još od sedamdesete godine prošloga stoljeća. De Niro je prvi put glumio u filmu “Mean Streets” kojeg je režirao Scorsese još davne 1973. Film koji je proslavio i jednog i drugog filmaša bio je “Taksist” u kojem je De Niro glumio Travisa Bicklea.

Glumačku postavu ovog željno iščekivanog filma čine glumačka lica poput Tantooa Cardinala, Pata Healya, Scotta Shephearda, Lily Gladstone Sturgilla Simpsona.

Iako ovaj glumac nije bio na setu kada je ozlijedio nogu, produkcija će s daljnjim radom ipak morati pričekati da se slavni glumac oporavi.

PIŠE MARIJANA BARIŠIĆ/JUTARNJI LIST

error: Content is protected !!