I dok se na Novoj TV upravo prikazuje 37. epizoda popularne turske uspješnice “Ambasadorova kći”, prije nekoliko dana u Turskoj je emitirana posljednja 52. epizoda.

U nastavaku vam donosimo sadržaj posljednje epizode.

UPOZORENJE: Ako ne želite znati što će se dogoditi i kako će serija završiti – nemojte čitati ono što slijedi!

Guven ubija Sedata (bivšeg supruga od Mavi koja je nakon odlaska Nare postala nova Sandžarova ljubav) tako što ga upuca jer je oteo Melek. Otkriva da je teško bolestan zbog čega od svih u obitelji traži oprost svjestan da je puno griješio i mnoge povrijedio.

Sandžar i Mavi dobijaju sina kojeg nazivaju Mehmet Efe, a najvše mu se obradovala Melek. Guven jako želi vidjeti kćer Nare i dovesti joj Melek, a Mavi odluči da na put odu svi zajedno.

Nedžet i Gulsije se vjenčaju i dobijaju sina. Također se žene Elvan i Jahja koja ostaje trudna.

Razvode se Kavruk i Zehra, a ona odlazi raditi u Istanbul.  Dudu ide raditi u Izmir presretna što se Gulsije udaje za Nedžeta.

Sandžar i Mavi izgovore “sudbonosno da” uz more i sretni krenu ploviti…

Podsjetimo, glumica Neslihan Atagul zbog narušenog zdravstvenog stanja početkom siječnja napustila je seriju. Tada je na Instagramu napisala:

– Došlo je vrijeme da se pozdravim sa svojom dragom Nare, ženom koju sam snažno osjećala dok sam bila u njenom tijelu. Htjela sam da bude drugačije, ali moje tijelo jednostavno više nije uspjelo izdržati i sada mi treba odmor. Pozdravljam cijelu ekipu serije, hvala mojim prijateljima i obožavateljima, uvijek mi pružate ogromnu podršku. Nadam se da ćemo se uskoro gledati u nekom novom projektu.

Producenti u 37. epizodi uvode novi lik Mavi koju je utjelovila Tuba Buyukustun.

Međutim, gledanost “Ambasadorove kći” sve je više počela opadati te je odlučeno da će završiti s 52. epizodom.

PIŠE VINKO PAIĆ/slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!