Izvori bliski Buckinghamskoj palači napali su princa Harryja i Meghan Markle zbog njegovog novog intervjua, koji je samo šlag na tortu njihovog zajedničkoga kod Oprah Winfrey. Ovoga puta on je eksplicitnije napao svoga oca, princa Charlesa, na što su insajderi primijetili da je zanimljivo kako mladi bračni par nikad ne misli i da je sam za nešto kriv.

Vojvoda je u podcastu Daxa Sheparda rekao da je njegov otac “patio” zbog staromodnih odgojnih metoda kraljice Elizabete II. i princa Philipa, ali da se zatim “ponašao prema meni onako kako su se odnosili prema njemu,” prenosi The Sun.

Harry je također rekao da se preselio u Kaliforniju kako bi “prekinuo ciklus” boli za Meghan i njihovu djecu i pobjegao od njegove “genetski urođene boli.”

Iz Buckinghamske palače se kao i obično nije čuo nikakav odgovor, međutim, prijatelji i poznanici kraljevske obitelji komentirali su Harryjeve izjave puni nezadovoljstva. Jedna osoba je komentirala kako se iz njegovih istupa čini da ne smatra da je ikad za išta sam kriv ili odgovoran. 

Drugi je pak posprdno komentirao prinčevu želju da nađe posao. “Čini se da stvara novu karijeru isključivo razgovarajući o svom prethodnom životu. Beskorisno.”

Britanska TV voditeljica koja je imala prilike intervjuirati princa dok je još živio u Londonu i bio član kraljevske obitelji Angela Levin također je oštro prokomentirala Harryjeve primjedbe na račun oca.

“Ponovno je nevjerojatno bezobrazan – nikome ne smeta što će on sada raditi, čini se samo kao da uzvraća obitelji na najneugodniji, nelojalni način.

Dotakla se i dijela intervjua u kojem Harry govori da mu je osim supruge Meghan u odlasku iz toksičnih obiteljskih odnosa pomogla i psihoterapija koju mu je također sugerirala lijepa glumica.

“Tamo također postoje nekakve gluposti ili potencijalne gluposti, jer kaže da mu je Meghan rekla da zatraži pomoć, ali kad sam ga opširno intervjuirala 2017., pitala sam ga ‘Ideš li na terapiju zato što je Meghan to predložila, je li te ona nagovorila’ rekao je ‘Apsolutno ne, ona nije imala nikakve veze s tim, to je bio William’.”

PIŠE PSD

error: Content is protected !!