Vozač golfa, pod još uvijek neutvrđenim okolnostima u nedjelju oko 19:50 sati izazvao je prometnu nesreću, kada je vozilom s glavne prometnice udario u terasu jednog kafića u mjestu Gornji Rahić kod Brčkog.

Nakon nemilog događaja, vozač je ušao u automobil te se udaljio s mjesta nesreće, međutim policija ga je nedugo nakon toga uhitila. Kako su naveli iz brčanske policije, riječ je o 25-godišnjem Č. E. iz Maoče, nastanjen u Rašljanima, prenosi “Klix”.

Na Youtubeu je objavljen uznemirujući snimak nesreće na kojem se vidi kako vozač sjeda u auto i odlazi s mjesta događaja, dok na terasi kafića nepomično leži jedna osoba.

Iz Policije Brčko distrikta su precizirali da je u ovoj prometnoj nesreći ozlijeđeno više osoba, te da je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede od kojih je tijekom noći preminula u bolnici.

“Na mjestu događaja je pod nadzorom dežurnog tužitelja Tužiteljstva Brčko distrikta izvršen uviđaj, a uhićena je osoba Č. E. zbog osnova sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstvo u pokušaju te kazneno djelo protiv općee sigurnosti ljudi i imovine, a u vezi s kaznenim djelom izazivanje opće opasnosti”, precizirala je glasnogovornica Policije Brčko distrikta Dževida Hukičević.

Č. E. će uz izvještaj o počinjenim aznenim djelima biti predan u dalju nadležnost Tužiteljstva Brčko distrikta.

Na Youtubeu je objavljen uznemirujući snimak nesreće na kojem se vidi kako vozač sjeda u auto i odlazi sa mjesta događaja, dok u bašti nepomično leži jedna osoba.

/HMS/