Ulazimo u završni dio priprema za Ljubuški outdoor festival, događaj koji će okupiti preko 670 sudionika, zaljubljenika u sportske aktivnosti na otvorenom.

Festival će u tri dana pružiti sudionicima i svim posjetiteljima sadržajan program, a odvijat će se na odabranim lokacijama našeg kraja ovisno o aktivnostima, počevši od vodopada Koćuše, tokom rijeke Trebižat, kule Hercega Stjepana do vodopada Kravice.

Program uključuje nekoliko trkačkih utrka, biciklističke utrke, natjecanje u preciznom slijetanju paragliderom, planinarenje na vrh Vrlosinj, radionicu pejzažne fotografije, speleološku radionicu, školu sportskog penjanja ali i zabavne prateće sadržaje.

Bit će to prilika da se naš grad pokaže u najljepšem izdanju u festivalu koji promovira i objedinjuje sport, zdravi život, kulturno povijesnu i prirodnu baštinu ali i ljude koji ovdje žive.

Kako teku pripreme za festival pitali smo organizatore Mirka Rašića i Antu Ilića ispred JP Parkovi. Poslušajte audio zapis.

Javno poduzeće Parkovi Ljubuški d.o.o. te udruge: Biciklistički Klub Ljubuški, Paragliding Klub Ljubuški, Hrvatski Atletski Klub Ljubuški, GSS stanica Ljubuški i Foto Klub Fokus su organizatori i nositelji manifestacije Ljubuški Outdoor Festival uz potporu Grada Ljubuškog i Federalnog ministarstva okoliša i turizma BiH. Generalni sponzor festivala je tvrtka Džajić commerce Ljubuški.

Bjanka Medić / Radio Ljubuški

error: Content is protected !!