Gradonačelnik Mostara Mario Kordić, predsjednik Gradskog vijeća Mostara Salem Marić i dopredsjednik Gradskog vijeća Velibor Milivojević primili su u petak u nastupni posjet veleposlanika Rusije u BiH Igora Kalabukhova koji je na sastanku iskazao zanimanje za političke, gospodarske i socijalne prilike u Mostaru, te inicijative koje se planiraju poduzeti i provesti u idućem razdoblju.

Veleposlanik Kalabukhov također je naglasio mogućnost suradnje i povezivanja Mostara s nekim od gradova u Rusiji, na što su se gradonačelnik, predsjednik i dopredsjednik Gradskog vijeća pozitivno očitovali, priopćeno je iz Grada Mostara.

Ovom prigodom veleposlaniku je uručena i monografiju “Mostar u slici i riječi” nakon čega je čelnicima Grada Mostara čestitao na izboru te im zaželio puno uspjeha u mandatu koji je pred njima.

Kordić, Marić i Milivojević zahvalili su Kalabukhovu na posjetu i iskazanom interesu za stanje u Mostaru, te su ga informirali o svim pitanjima i planovima koje imaju.

Veleposlanik je zahvalio na prijemu kao i na pozitivnim i optimističnim informacijama koje je dobio od čelnika Grada Mostara i Gradskog vijeća, stoji u priopćenju.HMS/

error: Content is protected !!