Dinamo je službeno postao prvak u posljednjem kolu HNL-a protiv Šibenika na Maksimiru. Modri su slavili golom Stefana Milića u 88. minuti, a trener Krznar mogao je početi slaviti jednu od najuspješnijih sezona u povijesti kluba.

– Gotovo je i svi smo jedva priželjkivali taj kraj, a sad kad je gotovo, svima nam je žao što je gotovo. Utakmica protiv Šibenika je bila prava prvenstvena i morali smo biti ozbiljni do kraja. Nismo htjeli završiti sezonu s porazom, bez obzira na sve rotacije, bez obzira na puno mladih igrača, puno novih igrača. Željeli smo i u ovoj utakmici pokazati najviše što u ovom trenutku možemo. Željeli smo i u ovoj utakmici doći do pobjede i to nam se ostvarilo i to nam je još jedan plus i jedan osmijeh više, rekao je trener Dinama, Damir Krznar.

Planovi za sljedeću sezonu

– Nastavljamo sezonu 11.6., ali nećemo biti kohezivni u početku priprema. Neki igrači koji su duže bili opterećeni, počet će 14.6. Ostajemo bez 9-10 igrača zbog obveza u reprezentaciji, U-21 ili seniorskom Euru. Oni će nam se priključivati onako kako završavaju svoje epizode, rekao je.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!