Rijeka je u posljednjem kolu HNL-a u sezoni pobijedila Goricu s 2:1 na Rujevici u direktnom okršaju za Europu. Trener Rijeke Goran Tomić ostvario je želje navijača Rijeke, ali i vlastite.

– Ja sam danas najsretniji čovjek na svijetu. Toliko mi je drago zbog igrača i kluba da smo napravili rekao bih jedan podvig. Rekao bih jedno čudo, doslovno. Stigli smo 15-ak bodova razlike u dva i pol mjeseca, stvarno velik uspjeh. Čestitke svima! Utakmica je bila infarktna. Mislim da smo jako dobro ušli u utakmicu. Međutim, brzo smo primili taj gol. Drugo poluvrijeme je bila šahovska borba. Međutim, na kraju smo nagrađeni, rekao je Goran Tomić.

Ocjena sezone

– Jedino mi je jako žao zbog tog kupa, a to bi bio baš šlag na tortu, ali dobro. Bitno da smo ostvarili glavni cilj za koji sam doveden, da ostvarimo taj plasman u Europu, rekao je.

Planovi za sljedeću sezonu

– Toliko smo se svi istrošili u ove praktički dvije sezone, igrale su se bez pauze. Dvije s koronom. Jednostavno, treba dobra pauza i onda će opet Rijeka biti kakva treba biti, naglasio je.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!