Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić oprostio se putem društvenih mreža od AC Milana.

Legendarni napadač Vatrenih, koji je nedavno proslavio 35. rođendan, došao je u taj klub kao slobodan igrač početkom 2021. godine i potpisao je na šest mjeseci, odnosno do kraja sezone, uz opciju produljenja ugovora za još godinu dana. No ozljede su ga dosta sputale, pa je odigrao samo 11 utakmica i u njima ostao bez gola i asistencije, a niti jedan susret nije odigrao od početka do kraja.

– Bilo je zadovoljstvo igrati za Milan. Zahvalan sam vodstvu kluba na pruženoj prilici, stručnom stožeru na posvećenom poslu i suigračima koji nisu samo odlični igrači, nego i odlična skupina momaka. Sretan sam što smo uspjeli ovaj veliki klub vratiti u Ligu prvaka gdje mu je i mjesto. Svima u klubu želim sve najbolje u budućnosti, napisao je Mandžo na svom Instagram profilu.

Bivši Vatreni možda se najviše u ovih pola godine istaknuo časnim potezom kada se odrekao plaće za mjesec ožujak, jer u njemu nije uspio odigrati nijednu utakmicu zbog ozljede. Neizvjesno je gdje će i hoće li  nastaviti nogometnu karijeru.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!