Gradonačelnik Mostara Mario Kordić i predsjednik Gradskog vijeća Mostara Salem Marić upriličili su danas u Gradskoj vijećnici prijem  za igrače i rukovodstvo FC Mostar SG „Staklorad“, osvajače titule prvaka BiH i Kup BiH u futsalu.
    
Gradonačelnik i predsjednik Gradskog vijeća čestitali su na sportskoj uspjeh. Istaknuli su činjenicu kako je četvrta osvojena titula državnog prvaka i osvajanje kupa vrijedan veliki sportski uspjeh ali i promocija sporta i Grada Mostara, te obećali su kako će Grad Mostar i financijski nagraditi ovaj rezultat.

Predsjednik kluba Amel Bajgorić i član Upravnog odbora Alen Đuliman zahvalili su  gradonačelniku i predsjedniku Gradskog vijeća na prijemu te na dosadašnjoj potpori Grada Mostara. 

Također su ih upoznali oko priprema za sudjelovanje u Ligi prvaka te o uvjetima koje moraju ispuniti, posebno kada je u pitanju sportska infrastruktura.

 Sudionici sastanka su se složili da Grad Mostar mora imati čim prije je moguće završenu sportsku dvoranu, kako bi se važna sportska ali i kulturna događanja mogla održavati u primjerenim uvjetima i odgovarajućoj razini.

Izvor:pogled.ba