Hrvatska nogometna reprezentacija danas će preskočiti jutarnji trening, prvi put otkako je na pripremama u Rovinju. Međutim, na popodnevnom treningu očekuje se gužva.

Tijekom dana stiže ostatak reprezentativaca, predvođenih kapetanom Lukom Modrićem te će izbornik Zlatko Dalić na popodnevnom treningu imati gotovo kompletnu momčad. Uz Modrića stižu Ivan Perišić, Josip Brekalo, Marcelo Brozović, Duje Ćaleta-Car, Milan Badelj, Ante Rebić, Andrej Kramarić Ante Budimir.

Mateo Kovačić pridružit će se suigračima iz reprezentacije nakon finala Lige prvaka, dok trojica iz mlade reprezentacije (GvardiolIvanušecBradarić) dolaze 4. lipnja.

Od jučer je na pripremama u Rovinju Šime Vrsaljko, koji je s Atleticom osvojio naslov prvaka Španjolske. Dodajmo kako je Borna Barišić umjesto treninga radio vježbe istezanja zbog manjim problemima s leđima.

Hrvatski će se nogometaši u Rovinju pripremati do 31. svibnja. Dan poslije u Velikoj Gorici dočekat će Armeniju u prvom pripremnom prijateljskom susretu, a 6. lipnja igrat će protiv Belgije u Bruxellesu. Nakon toga otputovat će u kamp u St. Andrewsu u Škotskoj. Prvi susret na Euru protiv Engleske na rasporedu je 13. lipnja.

izvor:hrt.hr

.