Dejan Lovren propustio je danas trening hrvatske nogometne reprezentacije na pripremama u Rovinju zbog ozljede ligamenta, što je problem koji obično traži nekoliko tjedana oporavka i veoma je upitan za Europsko prvenstvo. Ipak, izbornik Zlatko Dalić na dan kad je napokon okupio sve svoje izabranike u Rovinju nije izgubio nadu.

– Danas smo se kompletirali, ali pojavio se jedan problem, Dejan Lovren je osjetio staru ozljedu ligamenta zbog koje je propustio posljednje četiri utakmice u Zenitu i vidjet ćemo kakva je situacija s njime. Nadam se da će biti dobro, moramo biti optimisti. Krećemo s radom, brzo će utakmice, dečki su imali napornu sezonu i nije im lako, ali moramo ih osvježiti, izjavio je Dalić koji je komentirao i stanje s još jednim braničem Filipom Uremovićem:

– Što se tiče Uremovića, problem je isti. Ligament nije brzo rješiva stvar. Uvijek smeta i ne dopušta maksimalni napor. Rizik je ući s takvom dvojicom igrača u natjecanje i ja moram donijeti odluke. Vidjet ćemo kroz koji dan.

Izbornika zabrinjava i situacija s Antom Rebićem, koji je na pripreme reprezentacije stigao s ozljedom mišića lista, zbog koje nije nastupio u zadnjem kolu Serie A.

Današnji trening Vatrenih oradili su kapetan Luka Modrić i Livaković, Kalinić, Sluga, Vrsaljko, Juranović, Ćaleta-Car, Vida, Škorić, Barišić, Brozović, Perišić, Kramarić, Petković, Budimir, Badelj, Vlašić, Brekalo, Oršić te Pašalić.

Zadnji dan prijava nogometaša za EP je u utorak, 1. lipnja, što znači da nema puno vremena do definitivne odluke.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!